Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 11.01.2016. 14:45

Nakon zatopljenja - pad temeperature i sneg

Najpre toplije vreme od uobičajenog, a zatim sneg i pad temperatura.

  • 67
  • 3
  • 0

U Srbiji se u periodu od 11. do 13. januara 2016. godine očekuje promenljivo oblačno, znatno toplije vreme od uobičajenog za ovo doba godine, povremeno sa kišom ili lokalnim pljuskom. Od utorka 12. januara temperatura vazduha biće u postepenom padu, a na planinama se očekuje i sneg.

U četvrtak 14. januara trebalo bi da dođe do kratkotrajnog razvedravanja uz dalji pad temperature. Noću na petak prognozira se naoblačenje sa kišom koja će sa padom temperature u petak i subotu, 15. i 16. januara, prelaziti u sneg. U periodu od 16. do 20. januara očekuje se veoma hladno vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom ispod 0°C, mestimično sa snegom.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom 10-dnevnom periodu u delovima centralne, istočne i južne Srbije preovladavaće umereno do jako vlažni uslovi, dok će u ostalim krajevima zemlje biti normalni uslovi vlažnosti.

Stanje ozimih useva je za sada zadovoljavajuće, a i zimsko mirovanje višegodišnjih voćarskih kultura i vinove loze protiče uobičajeno.

Foto:pixabay.com


Izvori

Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Tagovi

Vremenska prognoza Sneg Temperatura vazduha Pad temperature Stanje ozimih useva

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta