Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 28.06.2016. 10:15

Sunčano i toplo s povremenim pljuskovima

Preovladavaće pretežno sunčano i toplo vreme uz prolazna naoblačenja sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Foto: bigstockphoto.com,
  • 49
  • 2
  • 0

U Srbiji se u ponedeljak i utorak, 27. i 28. juna 2016. godine, očekuje promenljivo oblačno i malo svežije vreme sa dužim sunčanim periodima. Od sredine dana i uveče mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnim pljuskovima, pojavom grada i pojačanim vetrom.

U periodu od 29. juna do 6. jula preovladavaće pretežno sunčano i toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 30 °C. Samo se u petak 1. jula prognozira prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Krajem ovog perioda temperatura vazduha će biti u porastu, a maksimalna dnevna temperatura će ponegde imati vrednosti oko 35 °C. U pojedinim mestima biće uslova za kratkotrajne popodnevne pljuskove i grmljavinu.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom 10-odnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije preovladavaće normalni uslovi vlažnosti, dok će u delovima centralne, istočne i jugoistočne Srbije biti umerena do jaka suša.

Foto: bigstockphoto.com, @circotasu


Izvori

Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Tagovi

Vreme Prognoza Sunčano Toplo Pljuskovi Grmljavina Visoke temperature