Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 20.06.2016. 12:00

Uprkos visokim temperaturama - promenljivo

Iako uz visoke temeprature, očekuje se promenljivo vreme.

Foto: depositphotos.com,
  • 53
  • 2
  • 0

U Srbiji se u ponedeljak i utorak, 20. i 21. juna 2016. godine očekuje toplo, promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su moguće i nepogode sa olujnim vetrom, obilnim pljuskovima i gradom.

U periodu od 22. do 27. juna prognozira se pretežno sunčano vreme, posle podne i uveče sa retkom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine. Maksimalne dnevne temperature vazduha u većini mesta biće u intervalu od 30 do 35°C.

Poslednja dva dana perioda, 28. i 29. juna, očekuje se, ponovo, promenljivo oblačno, nestabilno i nešto svežije vreme sa češćom pojavom lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom 10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije preovladavaće normalni uslovi vlažnosti, dok će u delovima severne i severoistočne Srbije biti umereno do ekstremno vlažni uslovi.

Foto: depositphotos.com, @prudkov


Izvori

Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Tagovi

Vremenska prognoza Temperatura vazduha Pljuskovi Grmljavina Vremenski uslovi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!