Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fondacija "Ana i Vlade Divac"
  • 15.07.2015. 12:00

Bespovratna pomoć mladim poljoprivrednicima

Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa opštinom Prijepolje, raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 180.000 dinara za razvoj poljoprivrednih delatnosti za 10 mladih poljoprivrednika/ca, starosti do 40 godina.

Foto: depositphotos.com
  • 179
  • 7
  • 0

U okviru Projekta "Podrška mladim poljoprivrednicima na teritoriji opštine Prijepolje", Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa tom lokalnom samupravom, raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 180.000 dinara za razvoj poljoprivrednih delatnosti za 10 mladih poljoprivrednika/ca, starosti do 40 godina koji imaju mesto prebivališta u opštini Prijepolje.

Kako je danas saopštila prijepoljska Kancelarija za mlade, pomoć nije u novcu nego u robi, a uključuje nabavku stoke, materijala za rad, opreme za razvoj poljoprivrednih aktivnosti, građevinskog materijala za poljoprivredne objekte i slično.

"Pozivamo sve zainteresovane koji zadovoljavaju osnovni kriterijum, da imaju do 40 godina, da se prijave tako što će popuniti prijavu koju mogu preuzeti na šalteru broj četiri u opštini", ističe se u saopštenju.

Konkurs je otvoren do 31. jula 2015. godine.

Foto: depositphotos.com; Goodluz


Izvori

Tanjug


Tagovi

Ana i Vlade Divac Pomoć Mladi poljoprivrednici Kancelarija za mlade Konkurs Prijepolje Bespovratna sredstva