Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nabavka prskalica
  • 19.12.2016. 13:30

Ivanjčanima sredstva za mehanizaciju

Konkurs je otvoren od 16. do 30. decembra ove godine, ili do utroška srestava namenjenh u ove svrhe za šta je Opština Ivanjica opredelila sredstva u iznosi 5,5 miliona dinara.

Foto: agroklub
  • 1.321
  • 235
  • 0

Opština Ivanjica raspisala je Konkurs za regresiranje nabavke motornih prskalica, leđnjih atomizera i motornih koislica - trimera. Regresiranje podrazumeva sredstva na regres u visini 60 odsto od vrednosti nabavljene opreme, a maskimalno u vrednosi 45.000 dinara.

Konkurs namenjen poljoprivrednim gazdinstvima

Pravo na korišćenje sredstava imaju registrovana komercijalna poljoprivredna gazdinstva s teritorije opštine Ivanjica ako su u periodu od 1. januara 2016. do 30. decembra tekuće godine nabavili motornu prskalicu, leđni atomizer ili pak motornu kosilicu odnosno trimer. Takođe uslov je i da podnosioci zahteva za povraćaj sredstava ne smeju koristiti podsticaje po nekom drugom osnovu, odnosno da ista investicija nije predmet drugog postupka za korišćenje podsticaja, osim podsticaja u skladu s posebnim propisom kojim se uređuje kreditna podrška registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Nosilac poljoprivrednog gazdinstva koji konkuriše mora imati i izmirene sve dospele obaveze to jest dugovanja po osnovu ranije ostvarenih podsticaja, subvencija. A jedno gazdinstvo može ostvariti pravo na regres za nabavku jedne motorne prskalice, i/ili jednog atomizera, i/ili jedne motorne kosilice to jest trimera, preneo je informacioni portal opštine Ivanjica.

Opština obezbedila 5,5 miliona dinara

Konkurs je otvoren od 16. do 30. decembra ove godine, ili do utroška sredstava namenjenih u ove svrhe za šta je Opština ivanjica opredelila sredstva u iznosi 5,5 miliona dinara. Dodatne informacije o Konkursu mogu se dobiti u upravi Opštine Ivanjica.

Foto: agroklub


Tagovi

Opština Ivanjica Konkurs Regres za mehanizaciju Prskalica Atomizer Kosilica Trimer


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poljoprivrednici u Vojvodini ostali su bez subvencija za gorivo za prolećnu setvu zbog nemarnog i nestručnog upravljanja u informacionom sistemu Ministarstva poljoprivrede e-agrar, saopštila je politička organizaacija Akcija progresivne Voj... Više [+]