Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 02.06.2016. 18:00

Šta je važno da znate o IPARD-u?

Šta poljoprivredni proizvođači treba da znaju o IPARD programu?

  • 3.250
  • 160
  • 0

Projekat Info IPARD Srbija ima cilj da informiše poljoprivredne proizvođače o dostupnosti, raspoloživosti i mogućnosti upotrebe novca iz IPARD programa.

Pomoću tog instrumenta pretpristupne pomoći srpski poljoprivrednici bi trebali da postanu konkurentniji na domaćem, ali i svetskom tržištu. Prema statistikama, mnogi proizvođači, u susednim zemljama, nisu se najbolje snašli u korišćenju takvih sredstava koja su im bila dostupna. Jedan od razloga je svakako i nedovoljna obaveštenost.

Baš zato je cilj projekta Info IPARD Srbija da što više poljoprivrednika informiše o svim merama koje će im biti na raspolaganju, ali i o uslovima i zahtevima s kojima će se sresti.

U sklopu tog projekta biće održano pet predavanja u pet ruralnih krajeva širom Srbije. Na kraju će svi učesnici prisustvovati završnoj konferenciji na kojoj će biti urađena studija slučaja sa simulacijom kompletnog procesa prijave. Prvo predavanje već je održano u Ruskom Selu kod Kikinde.

Pogledajte šta su na tu temu rekli neki od stručnjaka za IPARD fondove. Šta je važno da poljoprivredni proizvođači znaju i koji je osnovni princip funkcionisanja IPARD programa:


Tagovi

Ipard Novac Poljoprivreda Fond


Partner