Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD fond
  • 18.11.2016. 16:00

Usaglašeni detalji akreditacionog postupka za IPARD

Glavne teme sastanaka srpskog ministra poljoprivrede sa predstavnicima direktorata za poljoprivredu i bezbednost hrane bile su proces akreditacije Republike Srbije u pogledu korišćenja IPARD fondova, kao i mere prevencije od pojava stočnih bolesti.

  • 390
  • 128
  • 0

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović sastao se juče u Briselu sa predstavnicima Generalnog direktorata za poljoprivredu i ruralni razvoj i Generalnog direktorata za zdravlje i bezbednost hrane. Kako piše u saopštenju resornog ministarstva on je tokom posete razgovarao i sa direktorkom za Zapadni Balkan pri Generalnom direktoratu Evropske komisije za evropsku politiku susedstva i pregovore Genovevom Ruiz Kalaverom.

Glavne teme sastanaka sa predstavnicima direktorata za poljoprivredu i bezbednost hrane bile su proces akreditacije Republike Srbije u pogledu korišćenja IPARD fondova, kao i mere prevencije od pojava stočnih bolesti. Razgovori su rezultirali preciznim usaglašavanjem svih detalja oko akreditacionog postupka za IPARD, kao i obezbeđivanjem sredstava iz EU za troškove vakcinacije protiv bolesti goveda "kvrgava koža" za ovu i narednu godinu.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Ministarstvo Poljoprivreda Ministarstvo poljoprivrede Srbija Branislav Nedimović IPARD Brisel Evropska unija Investitori Investicije Stočarstvo Kvrgava koža Vakcinacija


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.