Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Parfem od meda
  • 21.09.2016. 18:00

Pčele daju sve - pa i parfem od meda!

Na svetskom tržištu odnedavno postoji i parfem od meda! Medenu noć (Honey night) plasirao je slovenački pčelar Boštjan Noč.

Foto: Facebook/Boštjan Noč
  • 341
  • 14
  • 0

Na svetskom tržištu odnedavno postoji i parfem od meda! Plasirao ga je dugogodišnji slovenački pčelar Boštjan Noč koji je svoj proizvod "Medena noć" (Honey night) proizveo u saradnji s jednim britanskim preduzećem. Parfem s notama slovenačkog meda, s druge strane, proizvodi se u prestonici mode i parfema - Francuskoj.

Parfem Medena Noć

"Rekli su mi da je to luda ideja. Međutim, dogodio mi se klik u glavi da takav proizvod ne postoji na tržištu i odlučio sam da ga napravim", kaže nam pčelar Boštjan iz Gorenjske Žirovnice objašnjavajući da je "Honey night" spoj najdragocenijih cvetova u vrućim ranim letnjim večerima, uz blagi prizvuk meda.

Uskoro i muški parfem

Kada je dogovarao realizaciju svoje ideje, kako tvrdi, on nikako nije pristajao na ideju da se perfem proizvede na sintetički način već direktno iz prirode, od njegovih proizvoda. Takav će biti i njegov novi parfem koji planira da plasira ove jeseni. Naime, parfem s medom za dame, naglašava Boštjan, samo je početak njegove dodatne preduzetničke priče jer uskoro planira da plasira i parfem namenjen muškarcima - od propolisa.

"On će se proizvoditi od mojih proizvoda: meda, voska i propolisa", naglašava Boštjan koji je za svoj dugogodišnji uspešan rad dobio i titulu viteza pčelarstva.

Ipak, to nije sve. Boštjan Noč je istovremeno predsednik Društva pčelara Slovenije, ali i autor veoma čitane knjige "Rojen za čebele" - Rođen za pčelarstvo.

Foto: Facebook/Boštjan Noč


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske delatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Pčele Boštjan Noć Parfem od meda Medena Noć Honey night Slovenija Francuska Parfemi Pčelarstvo Pčelar Gorenjska Žirovnica


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer