Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Društvene mreže
  • 02.03.2016. 14:00

10.000 facebook fanova AgroKlub.rs

Priredili ste nam lep jubilej - 10 hiljada fanova AgroKlub.rs facebook stranice!

  • 412
  • 18
  • 0

Priredili ste nam lep jubilej - 10 hiljada fanova Agroklub.rs facebook stranice.

U manje od 9 meseci Vas više od 10 hiljada lajkovalo je i sada prati objave naše službene facebook stranice - stranice informacionog sistema Agroklub. Hvala Vam na tome i nadamo se da ste našli dovoljno korisnih informacija!

"Drago nam je da naši čitaoci prepoznaju naš rad i da rado učestvuju u interakciji i diskusijama na facebooku. Sve veći broj čitalaca Agroklub-a obavezuje nas da budemo još ažurniji i bolji. Ovaj broj svakako raduje sve nas u redakciji, jer pokazuje da naš rad i koncept imaju svoju publiku i širi smisao", rekla je ovom prilikom urednica Adrijana Stojisavljević.

Facebook stranica Agroklub.rs, pokrenuta u maju prošle godine, danas je jedan od značajnijih kanala putem koga se sadržaj portala širi prema poljoprivrednicima.

A šta Vama znači Agroklub?

Povodom ovog jubileja izdvajamo i nekoliko Vaših komentara, pošto ste upravo Vi najznačajniji deo ovog uspeha:

"Na stranice agrokluba stigla sam slučajno, iz profesionalnih potreba, ali sam vrlo brzo postala redovan čitalac i u slobodno vreme što me verovatno ne čini najvećim fanom ali sam sigurno veran fan. Čestitam kolegama na interesantnom i stručnom sadržaju i želim još veću popularnost", Jelena Stjepanović.

"Veliki sam ljubitelj prirode, gajenja organske hrane i cveća. Obožavam vašu stranicu, baš zbog toga što je jedina stranica koja mi u svakom trenutku može dati odgovore i savete u vezi sa gajenjem voća i povrća. Mislim da je ovo najinteresantnija, najedukativnija i najkorisnija stranica koja podržava prirodu i baš zbog toga i volim da pratim sve vaše objave", Slobodanka Jovanović.

"Najveći sam fan zato što na ovoj stranici mogu uvek da saznam nešto novo, čak i o svom gradu što možda ne bih znala da nema vas, dosta objava o organskoj poljoprivredi, o klimi, o tome šta treba, a šta ne treba da radimo što se tiče setve i žetve, u globalu jedna lepa, edukativna stranica kakvih je vrlo malo danas", Valentina Kulik.

"Nisam najveći, ali volim ovu poljoprivrednu tematiku... ili bolje da kažem i jesam najveći fan, jer nemam ni saksiju sa zemljom... ;) a ipak volim poljoprivredu", Nikola Ivković.

Zahvaljujemo svima na lepim komentarima i na podršci, a poklon za svoje komentare dobile su Jelena Stjepanović i Valentina Kulik.

Uskoro još novosti!

Uz facebook možete nas pratiti i na drugim društvenim mrežama (twitter, google+), a i putem mobilne aplikacije koje možete pronaći na Google Play i Apple APP store-u za Vaše telefone nove generacije (Android i iOS).

Ekipa informacionog sistema Agroklub priprema i jedan novi projekat za promociju poljopivrednih proizvoda, a o kojem ćete moći uskoro više saznati na portalu.

Hvala na ukazanom poverenju, pratite nas i dalje ;).

Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede


Tagovi

Agroklub Facebook Jubilej Čitaoci Informacioni sistem Poljoprivrednici Informacije iz poljoprivrede