Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kućni ljubimac
  • 01.05.2016. 17:10

Beril je krava - misli da je pas i voli banane!

Zove se Beril Bramen. Ona je kućni ljubimac Sali i Džejka Vebstera iz severnog Kvinslenda u Australiji. Ima čak i svoju Facebook stranicu kojom je osvojila internet.

Foto: Facebook
  • 371
  • 18
  • 0

Ona je krava, ali misli da je pas. Zove se Beril Bramen. Kućni je ljubimac Sali i Džejka Vebstera iz severnog Kvinslenda u Australiji. Ima čak i svoju Facebook stranicu kojom je osvojila internet.

"Beril je deo naše porodice. Mislim da ne zna da je krava. Sve što radi potpuno je suprotno od uobičajenog", opisuje Sali svoju ljubimicu koja je osvojila internet.

Uživa u maženju i češkanju

Beril ima osam meseci. Ona uživa u maženju i češkanju po stomaku, druženju s ljudima, igranju sa psima, pa čak i vožnji automobilom. Čim joj se ukaže prilika, ušunja se u kuću i odmara na tepihu dnevne sobe. Baš poput psa kad vidi vlasnika, Beril im se zatrči u zagrljaj kad se vrate kući. Obožava da trči po imanju. Voli da legne na patos pored vlasnika, nasloni glavu na njih i naprosto uživa.

Za razliku od drugih krava, Beril obožava i banane! Svaki put kad idu u prodavnicu, kako kažu, moraju da kupe dodatnu količinu za svoju mezimicu.

"Svima koji nas pitaju kad ćemo je pojesti, odgovor je - nikad! Ona je član naše porodice i nemojte me to više nikad pitati", naglasila je Sali.

Foto: Facebook


Tagovi

Krava Ljubimac Beryl Australija Internet Atrakcija Zanimljivost


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!