Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljopivrede
  • 30.06.2016. 18:30

Ministarstvo objavilo "Zelenu knjigu 2015"

Objavljivanje „Zelene knjige“ predviđeno je Zakonom o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, a u skladu sa praksom objavljivanja ovakve vrste izveštaja u zemljama članicama Evropske unije.

Foto: bigstockphoto.com/nito
  • 637
  • 30
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine pripremilo je „Izveštaj o stanju u poljoprivredi u Republici Srbiji u 2015. godini - Zelena knjiga 2015“, koji predstavlja analitički izveštaj o stanju u sektoru poljoprivrede za kalendarsku 2015. godinu.

Kako piše u saopštenju resornog ministarstva izveštaj se sastoji iz dve knjige - prva knjiga daje horizontalni pregled sektora, dok druga knjiga prikazuje pregled najvažnijih sektora srpske poljoprivrede.

Objavljivanje „Zelene knjige“ predviđeno je Zakonom o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, a u skladu sa praksom objavljivanja ovakve vrste izveštaja u zemljama članicama Evropske unije. „Zelena knjiga“ se objavljuje jednom godišnje za prethodnu kalendarsku godinu, a ovo je treća godina kako Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine objavljuje ovaj izveštaj.

Foto: bigstockphoto.com/nito


Dokumenti


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije