Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poseban doprinos
  • 27.12.2016. 18:00

Posebno priznanje Jasni Bajšanski

Nagrađena dopisnica portala Agroklub, vođena svojim iskustvom, marljivošću i predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donosi uvek aktuelne vesti iz sveta Agrara

  • 1.656
  • 81
  • 0

Jasni Bajšanski iz Zrenjanina, dopisnici portala "Agroklub" u Novom Sadu, uručeno je priznanje za poseban doprinos ovom projektu na području Srbije u 2016. godini. Ova godišnja nagrada dodeljuje se na osnovu odluke uredništva, prema ostvarenim rezultatima, a uručila ju je Verica Matić, predstavnik Agroklub-a.

U ovo relativno kratko vreme naše saradnje, Jasna je na portalu Agroklub napisala i objavila više od stotinu različitih tekstova koji su vrlo informativni, ažurni i rado čitani od strane naših poljoprivrednika. Kratka, ali vrlo plodna saradnja - reči su Verice povodom uručenja simbolične nagrade.

Jasna je po struci je diplomirani menadžer u medijima, više od 20 godina radi u elektronskim medijima, a poslednjih 10 posvećena je samo agraru. Oni koji je poznaju sigurno znaju da obožava čitanje i vožnju biciklom, kada to dopuštaju vremenske prilike. Uvek nasmejana i pozitivna, zna reći da je njen moto: "Ako nešto dovoljno jako želiš, cela Vaseljena se uroti da ti pomogne da to ostvariš.". Jasnine priče, bilo da su u pitanju saveti ili je reč o reportažama sa poljoprivrednicima, uvek su posebno zanimljive, a njen rad prepoznali su čitaoci koji (kao i mi) nestrpljivo čekaju naredne tekstove.

Jasna Bajšanski i Verica Matić
Jasna Bajšanski i Verica Matić

2016. godina rasta Agrokluba

Agroklub - na usluzi poljoprivrednim proizvođačima od 2008. godine - na njemu predano rade brojni novinari, agronomi, urednici, programeri i ekonomisti. Kontinuirano raste iz godine u godinu; i sadržajno i po broju servisa i usluga, ali i po broju korisnika informacija. Samo ove godine, informacioni sistem ostvario je više od 8,5 miliona poseta od strane više od 4 miliona korisnika na internetu.

Zasluga je to 13 zaposlenih i brojnih spoljnjiih saradnika koji svojim angažmanom i entuzijazmom svakodnevno vredno služe proizvođačima hrane. Oni su često donosili promene u sektoru, inicirali pozitivne pomake, ukazivali na primere pozitivne prakse i bili ponosni deo projekta. Ovim putem izdvojili smo najzaslužniju od njih u 2016. godini.

Potvrda da se svaki rad vidi i na kraju isplati osnovna je namera dodele ovog priznanja, a verujemo i dodatni podsticaj za sve učesnike našeg sistema. Kako je ovo druga godina dodele nagrade (prošlogodišnji laureat bio je Đorđe Simović) verujemo kako smo na tragu stvaranja jedne lepe tradicije.


Tagovi

Jasna Bajšanski Naj autorka Agroklub


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu