Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 01.01.2017. 09:00

Srećna Nova 2017. godina!

Sve najlepše povodom praznika želi vam Agroklub tim!

  • 2.208
  • 109
  • 0

Svim našim čitaocima želimo srećnu i uspešnu 2017. godinu! Neka nastupajući dani budu bolji od onih prethodnih, da ostvarite sve svoje ciljeve i želje. Želimo vam dobar rod, koji će vam doneti još bolju zaradu. Iskoristite praznike za uživanje i zaslužen odmor, kako biste se spremno suočili sa svim predstojećim izazovima.

Agroklub.rs u 2016. godini

Možemo da se pohvalimo da smo u 2016. godini ostvarili gotovo 8.5 miliona poseta od strane gotovo 4 miliona korisnika. Kada je reč o našoj Fejsbuk stranici, imamo 21.000 pratilaca, koji svojim komentarima i reakcijama doprinose da se kvalitetne informacije šire. Naš sajt najviše čitaju muškarci, njih 59,96%, dok žene čine 40,04 %. Starosna grupa koja nas najčešće prati je od 35 do 44 godine (27,31 %), a slede ih oni od 25 do 34 godina (23,76%). Na Fejsbuku takođe imamo više muških pratilaca (71%), dok su žene prisutne sa 29%. Starosna grupacija je ista. Ponosni smo na ove rezultate, koji nam govore da radimo dobar posao. Verujemo da ćete nam poverenje ukazati i u 2017. godini.

Ovu godinu obeležili smo i inovacijama. Predstavili smo deo Agro Baze, novu bazu korisnih informacija - Bazu zaštitnih sredstava. Takođe, pokrenuli smo aWEB - uslugu izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor uopšteno.

Planovi u 2017. godini

Nastavićemo i u narednim mesecima da vas informišemo o svim bitnim događajima. Kod nas ćete pronaći korisne informacije i savete, za koje smatramo da mogu da doprinesu vašem boljem poslovanju. Biće tu i tekstova o dobrim primerima iz prakse, koji će vas motivisati i inspirisati. Zadatak nam je da kvalitet informacija koje dobijate bude još bolji, kako biste ih mogli iskoristiti na pravi način.

Živeli!

Vaš Agroklub tim


Tagovi

Nova godina 2017 Čestitka Agroklub


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D