Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka
  • 18.09.2019. 15:00

Agro kredit: Olakšajte si razdoblje do dobivanja poljoprivrednih poticaja

Trebate podršku u čekanju poticaja ili želite unaprijediti i proširiti svoje poslovanje? OTP banka vam nudi Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi.

Foto: Depositphotos/fotokostic
  • 2.470
  • 158
  • 0

Trebate podršku u čekanju poticaja ili želite unaprijediti i proširiti svoje poslovanje? OTP banka vam nudi Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi. Iskoristite ovu priliku i ugovorite Agro kredit te budite bez brige u razdoblju od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja.

Tko ima pravo na ovaj kredit?

Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih potpora (poticaja) u poljoprivredi. Uvjet za predavanje zahtjeva za kredit je ispunjenje zakonskih preduvjeta za ostvarivanje prava na potporu, odnosno predavanje jedinstvenog zahtjeva za potporu u tekućoj godini prema Agenciji za plaćanja. Također, korisnik i do predavanja zahtjeva za kredit mora biti u sustavu državnih potpora.

Koji iznos je na raspolaganju?

Kredit se koristi za održavanje tekuće likvidnosti, kao i za ulaganje u unaprjeđenje i proširenje poslovanja, a cijeli iznos kredita isplaćuje se na žiro račun korisnika. S kreditom možete riješiti širok spektar poslovnih potreba - sve što vam može olakšati period do dobivanja državnih poticaja.

Iznos se određuje temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i zahtjeva za tekuću godinu do maksimalnog iznosa od 170% ostvarenih poticaja

Maksimalni rok otplate je do 30 mjeseci. Korisnik može birati hoće li za podmirenje obveza po kreditu iskoristiti cijeli iznos dobivenih potpora ili će do trenutka dospijeća kredita cijeli iznos dugovanja podmiriti iz vlastitih sredstava.

Nemojte čekati, osigurajte si mirno razdoblje do državnih poticaja uz OTP Agro kredit! Također, na raspolaganju su vam i ostale kreditne linije OTP banke posebno prilagođene poljoprivredi i agrarnom sektoru, kao i OTP Agro paket kojim stječete brojne pogodnosti i popuste.

Za više informacija o Agro kreditu obratite se OTP banci na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Agro kredit OTP banka Prava na potporu u poljoprivredi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]