Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRA
  • 27.08.2020. 09:00
  • Gornja Radgona, Slovenija

58. sajam poljoprivrede i prehrane AGRA održava se online - dio događanja ipak ide uživo

Novi, online oblik sajma održat će se od 7. rujna 2020. do 7. ožujka iduće godine. Dio će ipak biti održan uživo, i to od 25. do 27. rujna kada su planirana Festivalska sajamska događanja.

Foto: Vedran Stapić
  • 112
  • 135
  • 0

Slovenski Pomurski sejem ove je godine otkazao ili odgodio sva događanja u klasičnom obliku kako zdravlje izlagača i posjetitelja ne bi bilo ugroženo. Sa željom da se gospodarstvo što prije oporavi i da se i dalje njeguju dobri poslovni odnosi, zajedno s partnerima priprema mrežni (internetski) 58. međunarodni poljoprivredni i prehrambeni sajam AGRA.

Novi oblik sajma održat će se od 7. rujna 2020. do 7. ožujka iduće godine te predstaviti ponudu izlagača u području poljoprivrede i prehrane, mogućnosti suradnje sa strukovnim i industrijskim organizacijama i nove projekte usmjerene na rast samodostatnosti i održivog turizma.

Posebna će se pažnja posvetiti nagrađenima s međunarodnih ocjenjivanja kvalitete mesa, mliječnih proizvoda, bezalkoholnih pića, vina, mednih napitaka, meda i ambalaže.

Neka događanja ipak uživo

Unatoč činjenici da se ovogodišnja AGRA odvija putem interneta, organizatori se nisu mogli odreći nekih zanimljivih izložbi i događanja uživo. Osim na mreži, posebno će biti živo na Pomurskom sajmu od 25. do 27. rujna.

"Dio ovogodišnjeg sajma AGRA ipak će biti uživo i to od 25. do 27. rujna kada organiziramo Festivalska sajamska događanja. U tim danima na sajmu u Gornjoj Radgoni otvorit ćemo pokusne vrtove, tržnicu prehrambenih proizvoda seljačkih domaćinstava, a navečer će proraditi 'drive in' kino. 

Uz veliko poštovanje svih sudionika i partnera Pomurskog sajma i uz posebnu pažnju za očuvanje zdravlja, želimo svima da, unatoč teškim vremenima, zajedno zadržimo optimizam i viziju razvoja za budućnost“, poručio je predsjednik Uprave Pomurskog sajma, Janez Erjavec.

Digitalizacija u poljoprivredi i preradi u fokusu sajma Agra 2019

Isti dan, Pomurski sajam održat će poslovni susret povodom 52. dana austrijske Štajerske, s povezivanjem predstavnika regija Slovenske Gorice i jugoistočne Austrijske Štajerske, koji će pratiti izložba slika i prekogranična biciklistička karavana.

Udruga uzgajivača malih životinja Gornja Radgona pripremila je trodnevnu izložbu i vrtić za male životinje s mogućnošću jahanja ponija.

"Radujemo se novim oblicima druženja, iako će se uglavnom odvijati na mreži. Uvjereni smo da će to dovesti do čvrstog stiska ruke 21. kolovoza 2021. godine, kada ćemo ponovno uspostaviti još više istinskih poslovnih i prijateljskih veza na tom pravom, 59. međunarodnom poljoprivrednom i prehrambenom sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni“, zaključuje Erjavec.

Foto: Vedran Stapić


Tagovi

AGRA Sajam Online Pomurski sajam


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer