Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 27.03.2015. 15:35

20. Međunarodni sajam hortikulture – Beoplant fair

Sajam Hortikulture i Darova prirode je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korištenja prirodnih resursa.

  • 146
  • 14
  • 0

U organizaciji Beogradskog sajma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, od 23. do 26. travnja 2015. godine, na prostoru beogradskog sajma održat će se 20. Međunarodni sajam hortikulture - Beoplant fair, 18. Izložba ljekovitog bilja i preparata od meda - Darovi prirode i 3. Izložba vrtlarskih i parkovnih mašina i prateće opreme - Motoplantexpo.

Sajam Hortikulture i Darova prirode je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korištenja prirodnih resursa. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača, a široka ponuda sjemenskog materijala, sadnica, dekrativnog dendrološkog materijala, svježeg cvijeća, pribora i mehanizacije za hortikulturu, opreme za navodnjavanje i zaljevanje, ljekovitih čajeva i melema, meda i preparata od meda, proizvoda od ljekovitog i aromatičnog bilja, gljiva i šumskih plodova te literature, privlači i sve veći broj posjetitelja.

Naglasak na povezivanju poljoprivrednih proizvođača

Cilj ove manifestacije je okupiti i povezati poljoprivredne proizvođače, ali i predstaviti brojne prateće djelatnosti te utjecati na razvoj svijesti o značaju nastupa na sajmovima, kao jednom od oblika izlaska na tržište. Dodatno se potiče i udruživanje malih proizvođača radi lakšeg nastupa na domaćem i inozemnim tžištima.

Za sve posjetitelje, Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati. Kako je to izgledalo prijašnjih godina, možete pogledati u galeriji fotografija u prilogu članka.


Fotoprilog


Tagovi

Međunarodni sajam hortikulture Beoplant fair Motoplantexpo Sjemenski materijal Med Aromatično bilje Ljekoviti čajevi Sadnice Poljoprivredni proizvođači Udruživanje Šumski plodovi Mehanizacija za hortikulturu

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/