Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 23.09.2019. 07:30
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Pametna poljoprivreda: 30. međunarodna znanstveno-stručna konferencija

Fokus konferencije je na predstavljanju novih tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji koje značajno usavršavaju ovaj sektor čime se postižu bolji prinosi uz minimum korištenja prirodnih resursa.

Foto: Depositphotos/gpointstudio
  • 428
  • 30
  • 0

Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Sveučilišta u Sarajevu i Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Ege (Izmir, Turska), u suradnji s "Društvom za medicinski i biološki inžinjering BiH" te Poljoprivrednim fakultetom, Sveučilišta u Beogradu organiziraju 30-tu jubilarnu Međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju poljoprivrede i prehrambene industrije pod nazivom "Smart agriculture systems, answers for forthcoming challenges".

Konferencija će se održati u Sarajevu, u hotelu Hills, u periodu od 26. do 27. rujna 2019. godine.

Za sudjelovanje na konferenciji prijavljeno je 95 radova iz sektora poljoprivrede i prehrambene tehnologije iz šest zemalja. Svoja izlaganja na konferenciji će imati neki od najpoznatijih svjetskih stručnjaka iz Njemačke, Španjolske, Italije, Turske, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije...

Fokus konferencije je na predstavljanju novih tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji koje značajno usavršavaju ovaj sektor čime se postižu bolji prinosi uz minimum korištenja prirodnih resursa. Jedino primjenom novih tehnologija u proizvodnji hrane može se adekvatno odgovoriti izazovima sadašnjice – sve većim potrebama za hranom i smanjenom količinom dostupnih prirodnih resursa, stoji u priopćenju za medije. 

Program konferencije će se realizirati kroz sljedeće sekcije: biljna proizvodnja, zootehnika, nove tehnologije u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, prehrambena tehnologija.

Sve pojedinosti su dostupne i na web stranici www.ppf.unsa.ba.


Tagovi

Pametna poljoprivreda Konferencija Sveučilište u Sarajevu


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]