Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Objavljeni natječaji
  • 29.12.2023. 09:00

Otvoreni natječaji za ulaganja u akvakulturu i preradu proizvoda ribarstva

Cilj je promicanje održivih aktivnosti akvakulture, jačanje konkurentnosti takve proizvodnje uz osiguravanje dugoročne okolišne održivosti aktivnosti. Provjerite rok za prijavu!

Foto: Depositphotos/stefanel
  • 520
  • 49
  • 0

Objavljeni su natječaji za dodjelu potpore u okviru dvije mjere, II.2. Produktivna ulaganja u akvakulturu i IV.4 Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture.

Kako objavljuje Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede, predmet potpore u okviru prvog natječaja su ulaganja u akvakulturu i proizvode s ciljem promicanja održivih aktivnosti akvakulture, osobito jačanja konkurentnosti takve proizvodnje, uz istodobno osiguravanje dugoročne okolišne održivosti aktivnosti.

Predmet potpore druge mjere su ulaganja u preradu proizvoda ribarstva i akvakulture.

Prijava isključivo elektroničkim putem

Svi koji su zainteresirani i planiraju zatražiti potporu, dužni su podnijeti Zahtjev za potporu isključivo elektronički, putem sustava FISHNET.

Obavještavaju korisnike da prilikom pristupanja elektroničkom sustavu svi oni koji su već aktivirali svoj profil, za prijavu mogu koristiti svoje korisničko ime i lozinku. Ako pak nemate prethodno aktiviran svoj profil, možete se javiti na eufondovi.ribarstvo@mps.hr ili na broj telefona 01/6474-314, kako bi vam se dodijelilo korisničko ime i privremena lozinka potrebni za pristup sustavu.

Natječaji te pripadajući obrasci i prilozi, kao i Korisnički priručnik za pristup i korištenje sustava FISHNET mogu se pronaći na sljedećim poveznicama:

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu u okviru oba natječaja je 60 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, odnosno do 19. veljače 2024. godine.


Tagovi

Akvakultura Prerada proizvoda Natječaj FISHNET Uprava ribarstva Rok za prijavu


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]