Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Volim ljuto
  • 04.01.2016. 14:05

Traženi kooperanti za uzgoj chili papričica

Ako imate iskustva s uzgojem paprike, imate površinu pod plastenicima i dobru volju za uzgoj chili papričica, ovo je prava prilika.

Foto: Volim ljuto
  • 2.466
  • 311
  • 0

Tvrtka Volim Ljuto j.d.o.o. iz Igrišća, mjesta u općini Jakovlje, u Zagrebačkoj županiji, već se neko vrijeme bavi eko uzgojem 30-ak vrsta ljutih papričica od kojih proizvode ljute umake, ajvare i začine. S obzirom da planiraju proširiti proizvodnju i asortiman proizvoda, u potrazi su za kooperantima za sezonu 2017/2018.

Probni nasad

"Želimo ove sezone napraviti probnu sadnju od cca 500 sadnica s nekim od kooperanata, kako bi vidjeli kakav će urod biti i kako bi mogli napraviti plan suradnje za iduću sezonu. Od potencijalnih kooperanata očekujemo iskustvo u proizvodnji paprike te da imaju površine za uzgoj pod plastenicima", poručuju iz tvrtke.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju i ispunjavate ova dva uvjeta javite se na e mail tvrtke: posao@volimljuto.com i napišite što više detalja o svojim iskustvima u poljoprivredi te postavite pitanja o svemu ostalom što vas zanima, a vezano je uz ovaj posao.

Foto: Volim ljuto


Tagovi

Volim ljuto Igrišće Jakovlje Ljute papričice Kooperanti Jakovlje Uzgoj paprika


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]