Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter-Agrar Srb d.o.o
  • 09.12.2016. 16:00

Novi Amazone nošeni plugovi obrtači

Proizvođač Amazone sada osim postojeće serije plugova Cayron, nudi pet modela nošenih plugova obrtača u različitim veličinama i dizajna u svom programu.

  • 6.040
  • 497
  • 0

Preuzimanjem fabrike plugova Vogel&Noot, Amazone je proširio svoj rang plugova. Novi Cayros nošeni plugovi obrtači, u njihovoj zeleno-narandžastoj boji, sada počinju da se prikazuju po prvi put na različitim međunarodnim izložbama.

Pet novih modela plugova

Na ovaj način Amazone, čiji je ekskluzivni zatupnik na trištu Srbije preduzeće Inter-Agrar SRB u Čeneju, sada dodatno osim postojeće serije plugova Cayron nudi pet modela nošenih plugova obrtača u različitim veličinama i dizajna u svom programu. Najmanja Cayros M serija obuhvata trobrazdne i četvorobrazdne plugove koji su namenjeni za rad u agregatu s traktorima snage do 120 konjskih snaga. Plugove Cayros M karakteriše ram klirensa 78 centimetara i rastojanje između glava plužnih tela od 95 i 102 centimetra. Ram je dimenzija 120x100x8 milimetara a karakteriše ga osovina obrtanja prečnika 80 milimetara na modelima sa bestepenim podešavanjem širine brazde.

Amazone plug Cayros XMS

Cayros za rad s traktorima 140, 200 i 260 konjskih snaga

Zatim slede plugovi u drugim veličinama. Cayros XM, XMS i XS koji su namenjeni za agregatiranje s traktorima do 140, 200 i 260 konjskih snaga respektivno, a nude jače komponente. Top model ranga plugova predstavlja Cayros XS pro sa rastojanjem između glava plužnih tela do 105 centimetara i klirensom od 90 centimetara. Ove plugove karakteriše jak ram dimenzija 200x150x10 milimetara i osovina obrtanja prečnika 120 milimetara u prečniku. Serija obuhvata tri tipa pluga, sa četiri do šest plužnih tela, namenjenih za rad s traktorima 380 konjskih snaga. Dizajnirani su specifično kao plugovi visokih performansi namenjeni za obradu velikih površina kao i vršiocima usluga.

Širok dijapazon opreme

Kompletna serija nudi širok dijapazon opreme, što znači da plugovi mogu biti opremljeni opciono s mehaničkim ili hidrauličnim sistemom za podešavanje širine brazde. Za zaštitu od udara kamenja, mehanička polu-automatska opruga ili potpuno automatska hidraulična verzija su dostupne. Dodatno, Amazone nudi pet različitih vrsta plužnih tela uključujući i rešetkastu plužnu dasku.

Jedna od karakteristika kvaliteta Cayros plugova je tretman na visokim temperaturama, procesima kaljenja plužne daske, ©plus. Ovaj tretman toplotom rezultira u produženoj dugovečnosti, visokoj čvrstoći, manjim zahtevima prema vučnoj sili i smanjenoj potrošnji goriva.

Za više informacija o svim karakteristikama modela obratite se kompaniji Inter-Agrar SRB na jedan od dole navedenih kontakata!


Tagovi

Inter Agrar SRB Amazone Plug Vogel&Not Cayros Cayros M Cayros XMS Cayros XS


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃