Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro
  • 26.05.2016. 09:00

Agro 2016 - vodeći sajam poljoprivrede

Međunarodni poljoprivredni sajam Agro 2016. Kijevu u Ukrajini, održaće se od 8. do 11. juna.

  • 116
  • 5
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam Agro 2016. Kijevu u Ukrajini, održaće se od 8. do 11. juna po 28. put u organizaciji Ministarstva agrarne politike i hrane Ukrajine.

Agro je vodeći sajam poljoprivrede, koji obuhvata i teme obnovljivih izvora energije, organske poljoprivrede i prehrambene industrije.

I ove godine sajam Agro će uključivati: specijalizovanu izložbu poljoprivrednih mašina i opreme, stočarsku izložbu, specijalizovanu izložbu stočarstva i veterinarstva, izložbu sredstava za prihranu i zaštitu bilja, izložbu obnovljivih izvora energije, izložbu za automatizaciju, upravljanje, alternativne izvore energije, GPS i GIS tehnologije, izložbu organskih proizvoda i tehnologije, izložbu za ribolov i uzgajanje ribe kao i konjarstva i konjičkog sporta, specijalizovanu izložbu poljoprivrednih objekata, mnoge konferencije, seminari, prezentacije, okrugle stolove.

Agro u brojkama

Ovaj sajam proteže se na više od 25.000 m2, a prošle godine je na njemu učešće uzelo više od 1.100 izlagača iz 16 zemalja, a posetilo ga je 158.000 posetilaca iz 37 zemalja.


Tagovi

Agro Sajam poljoprivrede Ukrajina Kijev