Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 07.05.2016. 12:00

Agroklub vas vodi na Poljoprivredni sajam!

Osvojite po dve ulaznice za 83. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

  • 3.080
  • 153
  • 0

Agroklub vas ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 83. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite da budete deo jednog od najvećih događaja u oblasti agrara u ovom delu Evrope, možete osvojiti 5 x 2 ulaznice.

Međunarodni poljoprivredni sajam, biće održan od 14. do 20. maja u Novom Sadu, a na toj manifestaciji predstaviće se oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja i najznačajniji domaći privrednici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze sa poljoprivredom. Italija je Zemlja partner ovogodišnje priredbe i na sajmu će biti predstavljeno 16 italijanskih preduzeća iz oblasti poljoprivrede. Sve o novinama koje je Sajam priredio posetiocima pročitajte u članku Na sajmu i prikaz traktora u radu.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub će obradovati pet najsrećnijih čitalaca sa besplatnim ulaznicama za dve osobe, a učešće mogu da uzmu svi svi čitaoci portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do četvrtka 12.05. ujuturu u (9:00), a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org).

Srećne dobitnike obavestićemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će biti potrebno da ponesu ličnu kartu, koju će pokazati na glavnom ulazu.

Srećno i vidimo se na 83. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu!


Tagovi

83. međunarodni poljoprivredni sajam Podela ulaznica Novosadski sajam


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner