Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 17.02.2016. 18:00

BeoWine - manifestacija za svetske vinare

Beogradski sajam u saradnji sa Udruženjem Vivis te Privrednim društvom Srpsko vino, i ove godine organizuje međunarodni sajam vina BeoWine, koji će se održati od 18. do 21 februara.

  • 195
  • 8
  • 0

Beogradski sajam u saradnji sa Udruženjem Vivis te Privrednim društvom Srpsko vino, i ove godine organizuje međunarodni sajam vina BeoWine, koji će se održati od 18. do 21. februara.

Prošle se godine na ovoj manifestaciji predstavio 141 izlagač, od čega čak 51 strani izlagač i to iz 11 zemalja. Značaj ovog vinskog događaja prepoznali su i posetioci kojih je bilo skoro 70 hiljada.

Proizvodnja i distribucija vina jedna je od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji, a na Beogradskom sajmu se predstavlja od 2010. godine. Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo "piće bogova", a u ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Organizatori Sajma vina nastoje da neka dešavanja postanu zaštitni znak ove manifestacije. Svake godine održava se BeoWine Fair Challenge Cup, takmičenje na kojem se dodeljuju nagrade za najbolja vina Sajma. Brojna predavanja i master class-ovi održavaju se u salama za prezentacije, a na štandovima izlagača svakodnevno se organizuju brojne degustacije.

Sajam će za posetioce biti otvoren 18. februara od 10 do 18 sati. 19. i 20. od 10 do 19 sati, a poslednjeg dana 21. februara od 10 do 17 sati. Ulaznice za đake i studente (uz overen spisak) su besplatne, pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok su grupne ulaznice 200 dinara, a grupna poseta podrazumeva dolazak više od 20 ljudi. Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak ljudi sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica. Plaćanje se vrši direktno na blagajni ili preko tekućeg računa. Cena parkinga po satu je 200 dinara.

U prilogu članka možete naći pregled pratećeg programa i raspored izlagača.


Dokumenti


Tagovi

Beogradski sajam BeoWine Oprema za vinogradarstvo i vinarstvo Najbolja vina BeoWine Fair Challenge Cup Sajam vina Udruženje Vivis Privredno društvo Srpsko vino