Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba organskih proizvoda
  • 18.06.2015. 14:30

BioBalkan Expo 2015

Svoje tradicionalne proizvode i novitete predstaviće više od 50 domaćih izlagača i više od 10 iz inostranstva.

Foto: depositphotos.com,boggy
  • 168
  • 7
  • 0

Na prostoru Beogradskog sajma od 16. do 19. septembra 2015. godine, u Hali 4, održaće se međunarodna izložba organskih proizvoda BioBalkan Expo 2015., koja se održava već šestu godinu zaredom, a predstavlja svet organske poljoprivrede, u svom bogatstvu i raznovrsnosti.

Bogatu paletu svežeg voća i povrća, žitarica, mahunarki, lekovitog bilja, mlečnih proizvoda, semenske robe i sredstava za zaštitu i negu bilja u punom organskom statusu, kao i ekološke ambalaže izložiće više od 50 domaćih izlagača i više od deset iz inostranstva.

Svoje tradicionalne proizvode i novitete predstaviće međunarodni izlagači iz Evrope i Azije, a Mediji za zdraviju Srbiju imaće i ove godine na sajmu sopstveni štand na kojem će se promovisati prisutni akteri organske proizvodnje i zdraviji stilovi života.

I ove godine, biće izloženi najfinija prirodna kozmetika, etarska ulja egzotičnih meridijana, cvetne vodice i mirisi za ličnu i ambijentalnu upotrebu.

Oni koji i sami razmišljaju o prelasku na neki vid organske proizvodnje, potrebne informacije i literaturu iz ove oblasti moći će nabaviti u Organskom savetovalištu, a svi zainteresovani izlagači u prilogu članka mogu pronaći primer ugovora i Vodič za izlagače sa svim potrebnim informacijama.

Foto: depositphotos.com,boggy22


Dokumenti


Tagovi

Organska proizvodnja Izlagači Ogranska poljoprivreda BioBalkan Expo Beogradski sajam Tradicionalni proizvodi Prirodna kozmetika Sredstva za zaštitu bilja Lekovito bilje Žitarice Voće i povrće

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.