Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 27.02.2017. 08:00

Hortikultura, lekovito bilje i mašine

Međunarodni sajam hortikulture "Beoplantfair" održava se od 06.04. do 09.04. u halama 3 i 3a na Beogradskom sajmu. Ovaj događaj će upotpuniti i 20. izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode" kao i peta izložba baštenskih i parkovskih mašina "Motoplantexpo".

Foto: Sajam Hortikulture
  • 985
  • 101
  • 0

Međunarodni sajam hortikulture "Beoplantfair" održava se po 22. put od 06.04. do 09.04. u halama 3 i 3a na Beogradskom sajmu. Ovaj događaj će upotpuniti i 20. izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode" kao i peta izložba baštenskih i parkovskih mašina "Motoplantexpo".

Na ovim manifestacijama predstavljaju se izlagači iz zemlje i inostranstva. Tematske oblasti su različite - od uzgajanja cveća i cvetnog materijala, preko proizvodnje sadnica i semenskog materijala, do voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva, gajenje lekovitog bilja, uzgoja i održavanja zelenih površina, kao i tema iz pejzažne arhitekture.

Očekuje se više od 100 izlagača i 4.000 posetilaca. Zemlja partner je Italija.

Prijave za izlagače potražite ovde.

Foto: Sajam Hortikulture "BeoPlantFair" / Facebook


Tagovi

Hortikultura Lekovito bilje Baštenske mašine Beograd


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić