Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 24.08.2015. 16:00

Još veći i bolji - Farm Show 2015.

Ove godine na Farm Show-u pogledajte zasejana ogledna polja kukuruza nekoliko semenskih kuća i uporedite kvalitet na licu mesta!

  • 132
  • 23
  • 0

Lagano počinje sezona jesenjih poljoprivrednih sajmova, a jedan od prvih koji će otvoriti svoja vrata radoznalim posetiocima je Sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, Farm Show 2015. Prošlogodišnje, prvo izdanje sajma, oduševilo je profesionalne proizvođače, ali i šetače, ljubitelje mehanizacije. Međutim, ove godine očekuje se još veći kvalitet, bar kada je reč o organizaciji i sajamskoj ponudi.

Ponovo u organizaciji Udruženja prodavača poljoprivredne mehanizacije, sajam će biti održan poslednjeg vikenda u avgustu, preciznije od 28. do 30. avgusta 2015. godine, na osiječkom sportskom aerodromu, središtu regije gde se odvija hrvatska ratarska proizvodnja. Posetioci će ponovo uživati u pogledu i isprobavanju vredne poljoprivredne mehanizacije, a velika novost je to što će ove godine moći da pogledaju i ogledna polja kukuruza zasejana semenom različitih semenskih kuća.

"Izuzetno smo zadovoljni ishodom prošlogodišnjeg sajma, tako da smo ove godine odlučili da ponudimo i neke novine poput oglednih polja. Ovo će biti prvi takav primer razgledanja oglednih polja u Hrvatskoj jer će poljoprivrednici moći na licu mesta da uporede kvalitet različitih sorti, raznih semenskih kuća. Na istim poljima uporedo će biti prikazan i rad poljoprivredne mehanizacije, pa će tako jedan potencijalni kupac moći da uporedi kvalitet rada recimo Case i John Deere traktora" navodi Irenej Kitanović iz organizacije sajma.

Organizatori će se i ove godine voditi kvalitetom izloženog, pa će tako izlagači biti usko specijalizovani u smeru poljoprivredne proizvodnje. Osim poljoprivrednih mašina, tu će se naći i prodavči sredstava za zaštitu bilja, đubriva, semena, ukratko, svega onog što je u vezi s poljoprivredom.

Pogled s tribina na prezentaciju mašina u radu!

Prošle godine smo dva dana zaredom pažljivo pratili prezentacije različitih traktora i mašina u radu, a ove godine će ono biti još prijatnije jer su organizatori obezbedili postavljanje tribine za gledaoce, pa je tako ujedno i sigurnost posetilaca dodatno zagarantovana. Događaj će obezbeđivati i dežurna vatrogasna ekipa, ali i ekipa hitne pomoći, za koju se ipak nadamo da neće imati mnogo posla. Za tehničku logistiku na terenu ponovo je odgovoran Rudolf Kalkan, predsednik AK "Slavonija", koji iza sebe ima višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja na sportskom aerodromu, jer poznaje sve regulative koje organizator jednog takvog događaja mora da ispuni.

Posetite Agroklub punkt!

Na sajmu ćete opet moći da se družite sa zgodnim Agroklub hostesama, ali i da posetite Agroklub punkt i popričate s ekipom. Organizacija sajma teče po planu, na službenoj internet stranici sajma uskoro ćete moći da pogledate popis izlagača i raspored prikazivanja mehanizacije u radu. Jedino što još možemo da poželimo je lepo i sunčano vreme. A kako biste izdržali do početka sajma, ispod ovog članka pogledajte i fotogaleriju atmosfere sa prošlogodišnjeg!


Tagovi

Agronom John Deere Case Pokusna polja Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije Rudolf Kalkan Sportski aerodrom Irenej Kitanović Sajam poljoprivredne mehanizacije Demonstracija strojeva Farmshow Osijek Sajam u Osijeku