Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIA Pariz
  • 08.01.2017. 20:00

Posetite vodeći poljoprivredni sajam SIA

Međunarodni sajam poljoprivrede "Salon international de l' Agriculture - SIA" održaće se u Parizu od 25. februara do 05. marta 2017. godine.

Foto: Salon International de l
  • 1.249
  • 59
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede "Salon international de l'Agriculture - SIA" održaće se u Parizu od 25. februara do 05. marta 2017. u prostorijama centra "Paris Expo Porte de Versailles".

Sajam "Salon international de l'Agriculture - SIA" predstavlja godišnje mesto susreta svih važnih faktora iz sveta poljoprivrede. S obzirom na to da postoji 50 godina, predstavlja vodeći događaj u ovom sektoru, ne samo u Francuskoj, nego i širom sveta.

Uzgajivači, lokalni poljoprivrednici, regioni, profesionalne organizacije i poljoprivredni profesionalni sindikati, razna ministarstva, istraživačke institucije - svi učestvuju u predstavljaju raznih aspekata iz poljoprivrednog sektora kao i perspektive za dalji razvoj.

Sajam je podeljen na nekoliko sektora: uzgajivači stoke, kulinarski proizvodi, usevi i bilje, poljoprivredne usluge i profesije.

Cene karata potražite ovde.

Foto: Salon International de l'Agriculture / Facebook


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.