Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mladi poljoprivrednici
  • 05.05.2016. 09:00

Prva konferencija mladih poljoprivrednika u Srbiji

1. Konferencija o mladim poljoprivrednicima održaće se u subotu 14. maja 2016. godine u Novom Sadu pod nazivom "Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU".

  • 865
  • 43
  • 0

"Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU" naziv je 1. Konferencije o mladim poljoprivrednicima koja će se održati u subotu 14. maja 2016. godine u 13:00 časova u sali 5, Kongresnog centra "Master", Novosadskog sajma (Hajduk Veljkova 11, Novi Sad)

Ova konferencija predstavlja prvi međunarodni skup mladih poljoprivrednika u Republici Srbiji, a organizuje je Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika "SUMP" u saradnji sa Novosadskim sajmom i Turističkom organizacijom Novi Sad uz podršku Minstarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije.

U fokusu iskustva mladih poljoprivrednika iz Srbije i Evrope i IPARD program

Na koferenciji će učešće uzeti predstavnici javnog sektora, vladinih i nevladinih organizacija i predstavnici Evropskog veća mladih poljoprivrednika "CEJA" kao i predstavnici medija. Ovaj događaj promovisaće mlade poljoprivrednike i izazove sa kojima se oni susreću i ujedno biti prilika potencijalnim poslovnim partnerima za uspostavljanje saradnje i razmenu iskustva.

Tematski biće skoncentrisana na iskustva mladih poljoprivrednika iz Srbije i evropskih zemalja, IPARD program Srbije, a tokom diskusije razgovaraće se i o dodatnim načinima unapređenja saradnje mladih poljoprivrednika iz Srbije i mladih poljoprivrednika iz zemalja Evropske unije.

Foto:bigstockphotos.com;kasto


Dokumenti


Tagovi

Mladi poljoprivrednici SUMP Konferencija Novi Sad CEJA IPARD program Novosadski sajam


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D