Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WETEX 2016 Dubai
  • 23.09.2016. 12:00

Sajam tehnologija i zaštite okoline WETEX

U Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima će 4-6. oktobra biti organizovan 18. Sajam vode, energije, tehnologije i zaštite životne sredine - WETEX 2016.

Foto: pixabay.com, ahmadardity
  • 115
  • 8
  • 0

U Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima će 4-6. oktobra biti organizovan 18. Sajam vode, energije, tehnologije i zaštite životne sredine - WETEX 2016. Ova manifestacija se tokom godina pozicionirala kao jedan od najvećih sajmova te vrste u svetu.

Ovogodišnji sajam biće prilika da se na njemu okupe investitori i svi oni koji donose važne odluke u oblasti energije, zaštite životne sredine i drugih tema koje se tiču održivog razvoja. Prošle godine sajam WETEX posetilo je više od 23.000 ljudi, a priliku je imalo da svoje proizvode i usluge predstavi 1696 izlagača iz 46 zemalja sveta.

WETEX služi kao globalna platforma da izlagači prikažu najnovije tehnologije, zatim predstave korporativne profile i promovišu svoje proizvode i usluge, a takođe i da razmene iskustva sa vodećim svetskim igračima u sektorima voda, energije i zaštite životne sredine.

Izvor: www.wetex.ae

Foto: pixabay.com, ahmadardity


Tagovi

WETEX2016 Dubai UAE Ujedinjeni Arapski Emirati Voda Tehnologija Životna sredina Zaštita


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao