Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Praznik ljubitelja vina
  • 23.10.2016. 14:24

Sajam vina

U novembru, u staroj hali sportskog centra "Kolubara" u Lazarevcu se održava manifestacija "Festival srpskih vina" sa učešćem četrdeset vinara iz Srbije.

  • 112
  • 4
  • 0

Festival srpskih vina u Lazarevcu je jedna od najlepših vinskih manifestacija u zemlji. Prijatna i neposredna atmosfera između izlagača i posetilaca, dobra muzika i zabava, zajednička večera svih izlagača i predusretljivost organizatora, su samo neki pokazatelji izuzetnosti ovog događaja.

Lazarevac postaje na jedan dan prestonica srpskog vina. U novembru, u staroj hali sportskog centra "Kolubara" u Lazarevcu se održava manifestacija "Festival srpskih vina" sa učešćem četrdeset vinara iz Srbije. Kapije festivala su otvorene od 12h do 20h, a izložena vina će moći da se degustiraju i kupe. Za gastronomsku ponudu zaduženi su proizvođači suhomesnatih proizvoda, jedan proizvodjač kozjeg sira i dva proizvođača peciva. Organizator je predvideo i vodu za osvežavanje nepca između degustacija.

Foto: etnosrbija.org


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer