Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Samit 100
  • 15.05.2016. 18:30

Samit 100 - poslovni lideri jugoistočne Evrope

BiH će prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu Samit 100 koji od 27. do 28. maja okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope.

Foto: Pixabay
  • 70
  • 2
  • 0

Nakon Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, Bosna i Hercegovina će prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu Samit 100 koji okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope.

Poslovni lideri iz regiona

Uz pokroviteljstvo Predsedništva BiH, ovogodišnji Samit 100 pod nazivom "Dogovor za novo doba Bosne i Hercegovine" biće održan zajedno sa Brdo Brijuni procesom i okupiti u Sarajevu najeminentnije poslovne lidere iz regiona uključujući Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Samit 100 trajaće od 27 do 28. maja u kongresnoj dvorni zgrade ASA Group, a u organizaciji ASA Prevent grupacije i BBI banke. Specijalni gosti petog godišnjeg Samit 100 biznis lidera iz regiona biće bračni par Samo i Iza Login, kreatori Talking Toma i osnivači i vlasnici OUTFIT7.

Poslovni lideri Jugoistočne Evrope predstavće primere dobre prakse i istovremeno raditi na jačanju potencijala za nove investicije kroz saradnju i razvojne projekte.

Foto: Pixabay


Tagovi

Samit 100 Region Poslovni lideri Sarajevo Investicije


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u