Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 23.02.2016. 18:00

Šta vas očekuje na Državnom pčelarskom sajmu?

Na prostoru Beogradskog sajma 27. i 28. februara održaće se osmi po redu Državni pčelarski sajam.

  • 1.238
  • 60
  • 0

U organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) u Hali dva Beogradskog sajma, 27. i 28. februara održaće se VIII Državni pčelarski sajam.

Brojni izlagači i stručna predavanja

Ove godine predstaviće se više od 100 izlagača pčelarske opreme, pribora, repromaterijala, literature i pčelinjih proizvoda. Održaće se i stručni seminar "Zajedničkim snagama napred", koji će svojim predavanjem otvoriti predsednik Svetske pčelarske organizacije Apimondia, Filip Mek Kejb iz Irske.

Dr sc. Lidija Svečnjak sa Zavoda za ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalnu zoologiju Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Zagrebu održaće predavanje o falsifikovanju pčelinjeg voska - problemu savremenog pčelarstva. Diplomirani inženjer Slobodan Dolašević, master pčelarstva i doktorant pčelarstva preneće stečeno iskustvo o profesionalnom pčelarenju na Novom Zelandu primenjeno u uslovima Srbije.

Drugog dana sajma biće predstavljene inovacije u oblasti pčelarstva kao i proglašenje najboljih inovacija.

Povoljnije cene opreme i repromaterijala

Državni pčelarski sajam osmišljen je kao smotra pčelarstva. Na njemu pčelari praktičari i proizvođači opreme za pčelarstvo predstavljaju svoja dostignuća. Sva oprema i repromaterijali iz ove oblasti na Sajmu se prodaju po najpovoljnijim cenama i uslovima. Za sve zainteresovane sajam će biti otvoren 27. februara od 9 do 18 časova, dok će 28. februra sajamska vrata biti otvorena od 9 do 16 časova.

Zahvaljujući bogatom sadržaju i brojnim dešavanjima Pčelarski sajam iz godine u godinu okuplja sve veći broj posetilaca. SPOS je obezbedio besplatan ulaz na Sajam za građane koji dolaze da kupuju pčelinje proizvode, u izdvojenom delu hale na nivou C Beogradskog sajma. Za posetioce koji obilaze deo na kome je izložena oprema za pčelarstvo i koji žele da prisustvuju predavanjima u okviru stručnog pratećeg programa ulaznice koštaju 300 dinara. Parking se plaća 50 dinara na sat.

Savez pčelarskih organizacija Srbije broji 9.190 članova, organizovanih u 221 opštinsku pčelarsku organizaciju.


Tagovi

Državni pčelarski sajam SPOS Beogradski sajam Apimodia Filip Mek Kejb Lidija Svečnjak Slobodan Dolašević Inovacije Pčelinji proizvodi Med

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta