Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2017
  • 02.02.2017. 08:15

Susret maslinara i uljara u martu na Hvaru

19. međunarodna manifestacija maslinara i uljara "Noćnjak 2017." održaće se u Hotelu Hvar d.o.o. u Jelsi na Hvaru od 23. do 26. marta 2017.

Foto: StockSnap / Pixabay
  • 604
  • 60
  • 0

19. međunarodna manifestacija maslinara i uljara "Noćnjak 2017." održaće se u Hotelu Hvar d.o.o. u Jelsi na Hvaru od 23. do 26. marta 2017. Ovaj susret godišnje okuplja i povezuje maslinare i uljare, naučnike i stručnjake, predstavnike resornih državnih institucija, proizvođače i distributere maslinarsko - uljarske opreme, trgovačke i hotelijersko-ugostiteljske kuće, medije, kao i ostale subjekte koji su u vezi sa maslinarstvom i uljarstvom.

Sajam maslinarstva i uljarstva

"Noćnjak" je prilika za poslovne razgovore, razmenu iskustava, povezivanje, informisanje i nove poslovne kontakte. Na sajmu maslinarstva i uljarstva prikazuju se nove tehnologije, mehanizacija, alati i oprema, zaštitna sredstva, sistemi za navodnjavanje i drugi proizvodi i usluge u vezi sa ovom delatnošću.

Degustacija i ocena kvaliteta

Na Olio baru i izložbi moguće je probati maslinova ulja i proizvode od maslina onih proizvođača koji svoje uzorke dostave na ocenjivanje i takmičenje. U sklopu berze, proizvođači maslinovog ulja predstavljaju svoje proizvode od maslina i lekovitih biljaka. S obzirom na to da je sve više zainteresovanih za proizvodnju proizvoda od lekovitog bilja koje se uzgaja u maslinicima, u program Noćnjaka uključene su i ove interesantne teme kroz edukaciju, prezentaciju proizvoda i predstavljanje primera dobre prakse.

Foto: StockSnap / Pixabay


Autorka

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."