Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Paraćin
  • 26.02.2017. 08:30

Takmičenje za najbolje srpsko autohtono vino

Sajam vina u Paraćinu biće održan 11. marta, a u okviru ove manifestacije biće organizovano takmičenje za najbolja srpska vina od autohtonih sorti grožđa.

Foto: mokca / Pixabay
  • 1.018
  • 112
  • 0

Sajam vina u Paraćinu biće održan 11. marta, a u okviru ove manifestacije biće organizovano prvo nacionalno takmičenje "Samo naše" za najbolja srpska vina od autohtonih sorti grožđa.

Takmičenje je otvoreno za sve vinare iz naše zemlje, kao i iz Republike Srpske. Za svako prijavljeno vino potrebno je poslati najmanje dve boce od po 0,75 l.

Više informacija potražite na ovom linku.

Dani vina

Sajam se održava u okviru "Dana vina", gde svoju ponudu izlаžu nаjpoznаtije srpske vinаrije, proizvođаči rаkije, proizvođаči i distributeri аmbаlаže, lokаlni ugostitelji i proizvođаči suvenirа.

Posetiocimа je omogućena degustаcija i kupovina nаjkvаlitetnijih srpskih vinа, a cilj je i da se prošire znаnjа i iskustvа vinogrаdаrа i vinаrа o uzgoju vinove loze, proizvodnji i konzumаciji vinа.

Organizatori su Turistička organizacija Paraćina i Vinski viteški red "Steva Pisar 1805".

Foto: mokca / Pixabay


Tagovi

Degustacija vina Autohtone sorte Samo naše Takmičenje Sajam vina


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!