Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sarajevo Business Forum
  • 12.02.2017. 08:30

Vodeći investitori na biznis forumu u Sarajevu

Osma međunarodna investiciona konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održaće se 22. i 23. maja 2017. godine u Sarajevu.

Foto: Sarajevo Bussines Forum / Facebook
  • 887
  • 86
  • 0

Osma međunarodna investiciona konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održaće se 22. i 23. maja 2017. godine u Sarajevu.

Ovaj događaj okuplja vodeće investitore i poslovne ljude iz celog sveta, pružajući im priliku da se upoznaju s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona: Albaniju, Makedoniju, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru.

Ovogodišnji SBF obelodaniće niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora.

U proteklih sedam godina SBF je okupio učesnike iz više od 30 zemalja. Prošlogodišnjem skupu prisustvovalo je više od 1.600 osoba, uključujući i 350 akreditovanih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika.

Foto: Sarajevo Bussines Forum / Facebook


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!