Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seoski turizam
  • 02.05.2016. 15:30

Veliko interesovanje za specijalitete iz Blaca

Opština Blace predstavila je na Međunarodnom Sajmu turizma u Nišu bogatu ponudu zdrave hrane, netaknute prirode, seoskog turizma.

  • 99
  • 3
  • 0

Opština Blace predstavila je na Međunarodnom Sajmu turizma u Nišu bogatu ponudu koja je izazvala veliko interesovanje, ocenio je danas direktor Sportsko-turističko-trgovinskog centra Zvonimir Todorović.

On je istakao da je turistička ponuda Blaca zapažena medu 130 izlagača, 50 turističkih organizacija, 15 organizacija aktivnog odmora i osam turističkih agencija, hotelijera iz regiona koji su se učestvovali na 17. Međunarodnom sajmu turizma. "Izložili smo naše proizvode zdrave hrane - kajmak, ajvar, rakiju šljivovicu, domaće džemove, kompote i slatka, sve ono što opštinu Blace čini prepoznatljivom u svetu turizma", kazao je Todorović i dodao da su prikazli mogućnosti boravka u netaknutoj prirodi, seoski turizam, manifestacije koje se tokom godine održavaju u Blacu, a posebno međunarodne "Dane šljiva".

"Naš atraktivan izložbeni prostor dobio je najvišu ocenu velikog broja posetilaca, uglednih ličnosti, stranih turista i, što je najvažnije, i pohvale od najeminentnih stručnjaka", rekao je Todorović.

Foto:pixabay.com


Izvori

beta.rs


Tagovi

Seoski turizam Dani šljiva Zdrava hrana Ajvar Kajmak Rakija Domaći džemovi Zvonimir Todorović Međunarodni sajam turizma Zvonimir Todorović

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sadnice ribizle spremne za sadnju.