Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Na otvorenom nakon šest meseci
  • 09.11.2016. 18:00

Sreća je u zelenoj travi - krave to najbolje znaju!

Koliko sreće može izazvati pogled na svežu travu, jasno pokazuju krave i telad pušteni iz štale nakon dugih šest meseci, a što možete pogledati u videu.

Foto: Pixabay/MrsBrown, Video
  • 407
  • 12
  • 0

Koliko sreće može izazvati pogled na svežu travu, jasno pokazuju krave i telad pušteni iz štale nakon dugih šest meseci, a što možete pogledati u videu. Iako nema objašnjenja zašto su zatvorene provele pola godine, može se pretpostaviti da je to bio način da se zaštite od uticaja hladnoće.

Iako krave lakše podnose niske od visokih temperatura, u oba slučaja dolazi do smanjene proizvodnje mleka, a problem postoji i u činjenici da mlekovodi mogu popucati pri niskim temperaturama. Posebno je bitno da u štalama nema promaje i da krave uvek imaju dovoljne količine hrane koja im je tokom zime potrebna u većem obimu.

Razdragane kravice i telad koji su pušteni iz štale dočekali su brojni meštani i deca. Koliko sreće i osmeha prisutnih može stati u jednoj minutu, pogledajte u videu.

Foto: Pixabay/MrsBrown, Video: World Animal News


Tagovi

Krave Trava Telad Hrana Mlekovodi Hladnoća Sreća


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!