Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vojvodinašume
  • 05.10.2015. 13:30

Brand Leader Award 2015 za Vojvodinašume

JP Vojvodinašume dodeljena Brand Leader Award 2015 nagrada

  • 73
  • 18
  • 0

Ove godine "Brand Leader Award 2015" nagrada dodeljena je JP Vojvodinašume, kao lideru u očuvanju i upravljanju zaštićenim prirodnim dobrima i razvoju lovnog turizma u Jugoistočnoj Evropi.

Novi standardi i unapređenje tržišta

U Sava Centru je održana 5. Biznis konferencija SEET 2015 u okviru koje je Marti Takač, direktorki JP Vojvodinašume dodeljena ova prestižna nagrada, koja se poslednjih 12 godina dodeljuje liderima iz svojih oblasti delovanja, koji svojim radom postavljaju nove standarde i unapređuju tržište. Nagrade su dodeljene kao dokaz izuzetnog doprinosa u popularizaciji potencijala, unapređenju i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Na panelu predstavljeni potencijali lovnog turizma

nagrada
Brand Leader Award 2015

Branislav Stankov, pomoćnik direktora za lovstvo i ribarstvo u JP Vojvodinašume je na jednom od panela prisutnima predstavio potencijale lovnog turizama u lovištima kojima gazduje ovo preduzeće. On je istakao da preduzeće sa svojim lovištima i savremenim lovačkim kućama za smeštaj turista, uzgajalištima divljači i stručnim kadrovima, predstavlja lovno-privredni subjekat u AP Vojvodini i Republici Srbiji, a time i neizostavni činilac u planiranju ukupnog razvoja lovstva.

Na 5. Biznis Konferenciji SEET 2015 "Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope" je više od 300 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice Jugoistočne Evrope, kao i visokih predstavnika relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, predstavnika državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija i medija, prisustvovalo ovom celodnevnom poslovnom skupu.


Izvori

Vojvodinašume


Tagovi

Vojvodinašume Branislav Stankov Lovačke kuće Paneli Razvoj lovstva SEET 2015 Marta Takač Unapređenje tržišta Sava Centar Poslovni skup

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]