Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prevrtljivo vrijeme
  • 15.05.2016. 20:39

Snijeg u maju - Vlašić se zabijelio!

Novi tjedan donosi ipak razvedravanje uz poneku zraku sunca. No od utorka, sutra će i dalje biti oblačno s mogućim padavinama.

Foto: Senad Kapo/facebook
  • 102
  • 3
  • 0

Zabijelio se danas Vlašić! Pahulje koje su prekrile planinu asocirale su nas na zimu, a ne sredinu proljeća odnosno obično najljepši proljetni mjesec maj.

Padavine se, odnosno oblačno vrijeme, prema prognozi, očekuju i u ponedjeljak, a onda možemo očekivati razvedravanje uz poneku zraku sunca. Snijeg ili susnježica je i dalje moguć na višim nadmorskim visinama, iznad 1000 m. Jutarnje temperature će biti od 2 do 7, na jugu od 7 do 11, a dnevne od 10 do 16, na jugu od 14 do 18 stupnjeva.

Stoga, kišobrani su nam i dalje potrebni, a radovi u polju pričekat će još neko vrijeme. Prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, više sunčanih perioda će biti sredinom tjedna. U prvom dijelu tjedna moguća je pojava slabijeg mraza u jutarnjim satima pretežno u područjima sa oštrijom klimom. Prema kraju tjedna očekuje se porast temperature zraka.

Foto: Senad Kapo/facebook


Tagovi

Vlašić Snijeg Maj Prevrtljivo proljeće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.