Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organica vita
  • 26.12.2018. 12:00

Andrea Krivak: Proizvodi Organica Vita čak su više prepoznati vani

Nadamo se i voljeli bismo biti prepoznati i u lijepoj našoj te svoje marketinške aktivnosti usmjeravamo i na naše tržište, ističe Andrea Krivak, poznata blogerica koja za tvrtku Organica Vita trenutno radi marketing.

Foto: Organica Vita
  • 361
  • 41
  • 0

Danas tvrtka, Organica Vita, započela je s radom kao proširenje OPG-a Lazić, prvotno proizvodeći kamilicu, a sada njihova proizvodnja obuhvaća uzgoj uljarica i ljekovitog bilja, proizvodnju hladno prešanih ulja, maslaca i proteinskih brašna.

Nalaze se u Vraneševcima, Virovitičko-podravskoj županiji, u tradicionalno ratarskom kraju. Organica Vita broji 6 stalno zaposlenih i ima asortiman od 15 proizvoda. Dugogodišnje iskustvo u konvencionalnom uzgoju, ljubav prema poljoprivredi i inovaciji, rezultirali su proizvodima vrhunske kvalitete. Svi proizvodi su ekološki certificirani i najvećim dijelom proizvedeni su od vlastitih sirovina.

Uspješni i na inozemnom tržištu

Slijedeći izvrsnost, kvalitetu i regulativu organske proizvodnje, sve su proizvode uspješno plasirali na inozemno tržištu i dokazali su da naši domaći proizvodi mogu konkurirati svjetskima. Najvažnije vrijednosti na kojima temelje svoj rad su kvaliteta i zadovoljstvo kupaca, a kontinuiranim ulaganjima pospješuju kvalitet i asortiman proizvoda i usluga.

Trenutni asortiman proizvoda Organica Vite obuhvaća hladno cijeđena ulja, maslace, proteine i čaj od kamilice.

"Neki od proizvoda na koje smo jako ponosni su sušeni dud, maslac od bundeve, maslac od oraha, maslac od lješnjaka. Popularni su i mixevi za krekere, miksevi za kruh kao i hladno prešana ulja od konoplje, bundeve i lana. Svi proizvodi su eko, bio, vege, palleo i jako puno računa vodimo o certifikatima i izvrsnosti", priča Andrea Krivak, poznata blogerica koja za tvrtku Organica Vita trenutno radi marketing.

Proizvodi namijenjeni i sportašima

Jedna od novijih linija je i Adventure Food Set jer su, kako ističu u ovoj tvrtki, proizvodi izvrsni i za sve sportaše. "Ono na što smo iznimno ponosni je što su naši proizvodi čak više prepoznati vani te se mogu pronaći i na Amazonu. Nadamo se i voljeli bismo biti prepoznati i u lijepoj našoj te svoje marketinške aktivnosti usmjeravamo i na naše tržište. 

Znamo da se naši proizvodi mogu izvrsno uklopiti u vrhunske delicije, a to su pokazali i nutricionisti te kuhari koji su nam kreirali razne deserte, ali i slane kombinacije s našim proizvodima. Surađujemo i s fitness trenerima te sportašima koji svakodnevno konzumiraju naše proizvode", otkriva Krivak. 

Trenutno u ponudi imaju i blagdanski poklon paket koji bi svakome bio odličan, zdravi dar, a kupnjom se potiče i podupire proizvodnja i rad slavonskih poduzetnika koji ulažu puno truda i energije u svoj posao.

 


Fotoprilog


Tagovi

Organica Vita Andrea Krivak Uzgoj uljarica Ljekovito bilje Hladno prešana ulja


Autorica

Renata Dragović

Više [+]

Uvijek željna novih znanja i izazova u području ekološke poljoprivrede. Posjeduje višegodišnje iskustvo u poljoprivrednoj proizvodnji, standardima kvalitete i EU projektima.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.