Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austria Bio Garantie
  • 20.03.2019. 12:00

Austria Bio Garantie: Eko certifikat kojeg su prepoznale stotine eko subjekata

Danas je ABG izrastao u respektabilno kontrolno tijelo čiju kvalitetu prepoznaje sve više ekoloških subjekata diljem Europe, ali i državne institucije koje prepoznaju iskustvo i kvalitetu koju ABG pruža svojim klijentima. 

Foto: Austria Bio Garantie
  • 1.413
  • 153
  • 0

Tržište ekološkim proizvodima raste iz godine u godinu i sve više potrošača prepoznaje potencijal proizvoda koji su proizvedeni bez pesticida i umjetnih gnojiva, poštujući načela ekološke proizvodnje. I dok Hrvatska bez problema može zadovoljiti vlastitu potražnju za ekološkim proizvodima, druge države EU nisu u takvoj poziciji već traže sirovinu u drugim članicama. Zbog toga se sve više stranih kompanija okreće upravo Hrvatskoj i zemljama u okruženju, kako bi ovdje dogovorile suradnju ili pronašle proizvode koje bi plasirale na vlastito tržište.

ABG ulaže u znanje, iskustvo i kompetentnost svojih zaposlenika

U Hrvatskoj trenutačno postoji desetak ovlaštenih kontrolnih tijela za ekološku proizvodnju. No, tek dva su strana kontrolna tijela koja djeluju i u drugim državama EU. Jedno od njih je kontrolno tijelo Austria Bio Garantie d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu. ABG djeluje u četiri države - Austriji, Mađarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj, te zajedno vrši nadzor i certifikaciju preko 15.000 ekoloških subjekta. Sada već davne 1993., ABG je krenuo s nadzorima u Austriji da bi kroz godine proširio poslovanje i u druge države. Danas je ABG izrastao u respektabilno kontrolno tijelo čiju kvalitetu prepoznaje sve više ekoloških subjekata diljem Europe, ali i državne institucije koje prepoznaju iskustvo i kvalitetu koju ABG pruža svojim klijentima. 

Ekološki certifikat koji izdaje ABG ima svoju težinu i prepoznatljivost diljem EU, te sve više stranih kompanija svoje povjerenje daje proizvodima koje prati certifikat s prepoznatljivim suncokretom.

Svoj ured u Hrvatskoj ABG je otvorio 2013. godine i od tada svoje povjerenje ukazalo mu je nekoliko stotina ekoloških subjekata. Kontinuirani rast i ukazano povjerenje dovoljan su razlog da ABG ulaže u znanje, iskustvo i kompetentnost svojih zaposlenika, a sve kako bi svojim klijentima mogao pružiti najbolju moguću uslugu. U onoj mjeri u kojoj to zakonski propisi dozvoljavaju, ABG uvijek stoji na raspolaganju svojim klijentima kako bi pomogao u procesima proizvodnje. Bilo da se to odnosi na uporabu sjemena i sadnog materijala u ekološkoj proizvodnji, provjeri receptura i etiketa ili provjeri gnojiva, ABG u svakom trenutku stoji na raspolaganju ekološkim proizvođačima koji su mu ukazali povjerenje. 

Obratite se pouzdanom partneru

Također valja istaknuti da ekološki certifikat koji izdaje ABG ima svoju težinu i prepoznatljivost diljem EU, te sve više stranih kompanija svoje povjerenje daje proizvodima koje prati certifikat s prepoznatljivim suncokretom.

Stoga, ako za svoju tvrtku ili gospodarstvo tražite pouzdanog partnera koji će vam u svakom trenutku biti na raspolaganju, svakako kontaktirajte ovlašteno kontrolno tijelo Austria Bio Garantie d.o.o. na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austria Bio Garantie Ekološka proizvodnja Kontrola Certifikat Nadzor ekološke proizvodnje


Partner

Bio Garantie d.o.o.

Ulica Ivana Mažuranića 2, 40000 Čakovec, Hrvatska
tel: +385 (0) 40 390 163, e-mail: hrvatska@abg.at web: http://hr.abg-cert.com/