Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko trg
  • 29.01.2020. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Domaći proizvodi po recepturi mlade poduzetnice Kristine Kovač

Domaću zimnicu, tjesteninu, džemove, sušeno voće i povrće predstavila je Kristina Kovač na tradicionalnom osječkom Zelenom četvrtku.

Foto: Printscreen/youtube
  • 727
  • 87
  • 0

Fini zeleni čips i kurtoš kolač samo su jedni od proizvoda koji su se mogli kušati na tradicionalnom Zelenom četvrtku na Osječkoj tržnici, a sve po recepturi mlade poduzetnice Kristine Kovač.

Kristina je prije dvije godine odlučila da više neće čekati posao. Sama je sebi stvorila priliku za egzistenciju i okušala se u poduzetničkim vodama. Delicije dolaze izravno s baranjskih polja, a svojim inovativnim idejama stvaraju se proizvodi koji su prepoznatljivi na tržištu. "Imamo zimnice, tjestenina, džemova, sušenog voća, povrća. S obzirom da imamo sušaru, isprobavamo svašta“, rekla je Kristina za Osječku televiziju.

U staklenkama nude domaće voće i povrće u obliku zimnice lii ukusnih pekmeza, a njihovo domaće tijesto je raznih boja i okusa. "Baranjska pikantna tjestenina, malo jača, ljuta. Tu je i tijesto od koprive, pirovog brašna, pšeničnog. Razno. Sve isprobavam“, kaže mlada poduzetnica.

Na zimskom izdanju Eko trga najveće je zanimanje izazvao kurtoš kolač, koji je u Slavoniji još uvijek pravi hit. I sama Kristina priznala je kako je kolač najtraženiji na svim manifestacijama, a nude ga s orasima, lješnjacima, kakaom, kokosom i raznim drugim preljevima.

Uz kolač svima je bilo zanimljivo probati i čips od bundeve, kelja i jabuke, a sve po recepturi ove mlade, inovativne poduzetnice.

Više možete pogledati u videu Osječke televizije:

 


Tagovi

Zeleni četvrtak Eko trg Mlada poduzetnica Domaće voće i povrće Kurtoš kolač


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]