Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tovno govedarstvo
  • 07.06.2020. 09:00

Dodatnih 52 milijuna kuna za tovno gospodarstvo

Povećan je ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po Natječaju za tip operacije 4.1.1. sa 100 na ukupno 152 milijuna kuna.

Foto: Depositphotos/muha04
  • 1.064
  • 110
  • 0

Osigurano je dodatnih 52 milijuna kuna za tovno gospodarstvo!

Naime, kako su objavili, temeljem Odluke Ministarstva poljoprivrede donesena je izmjena Natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – tovno govedarstvo” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., kojom je povećana alokacija za navedenih milijuna kuna.

Navedenu izmjenu možete pogledati ovdje.

"Ovom je izmjenom povećan ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po Natječaju sa 100 milijuna kuna na ukupno 152 milijuna kuna, od čega je indikativni iznos od 52 milijuna kuna namijenjen ulaganjima u tovno govedarstvo, za mikro, male i srednje korisnike (poljoprivredna gospodarstva ekonomske veličine od 8.000 do 250.000 EUR SO i zadruge ili proizvođačke organizacije sa 7 do 40 članova. 

Indikativni iznos od 100 milijuna kuna namijenjen je ulaganjima u tovno govedarstvo, za velike korisnike (poljoprivredna gospodarstva ekonomske veličine preko 250.000 EUR SO i zadruge ili proizvođačke organizacije s više od 40 članova)", pojašnjavaju iz Ministarstva. 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Tovno gospodarstvo Tip operacije 4.1.1. Natječaj Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]