Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Strateški plan
  • 17.05.2023. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Imaš ideju, a čekaš natječaj? Dođi na radionicu i saznaj sve detalje

Radionica je namijenjena poljoprivrednicima koji planiraju razvoj kroz nadolazeće EU projekte, a pri tome žele koristiti i kredite banaka. Sljedeća se održava u Osijeku u srijedu, 31. svibnja u hotelu Waldinger. Prijavite se putem obrasca

Foto: OTP Banka
  • 2.734
  • 228
  • 0

Novo programsko razdoblje Zajedničke poljoprivredne politike donosi i brojne promjene u mjerama namjenjenim razvoju agrara. Strateški plan ZPP 2023.-2027. nastavak je dosašnjeg Programa ruralnog razvoja, a natječaji u okviru njega očekuju se u posljednjem kvartalu ove godine, kako definira indikativni plan Ministarstva poljoprivrede RH.

Radionice diljem Hrvatske

Kako bi pravovremeno informirali poljoprivrednike i druge buduće korisnike mjera, diljem Hrvatske se održaju radionice naziva "Intervencijske/Sektorske mjere i EAFRD/Vinska omotnica - projekti i sufinanciranje" u organizaciji  OTP banke d.d. i konzultantske tvrtke Georg d.o.o. iz Zagreba.

Objavljen indikativni plan objave prvih natječaja iz Strateškog plana ZPP

Sljedeća u nizu se odvija u Osijeku, u srijedu, 31. svibnja u hotelu Waldinger s početkom od 16 sati.

Iskustvo iz prve ruke

Zainteresiranima će konzultanti i financijski stručnjaci dati pregled natječaja i mogućnosti financiranja, a okupljenima će se obratiti i dosadašnji korisnici mjera, poljoprivrednik Mato Glavašević iz Đakova, ispred OPG-a Glavašević Josip te vinar Ivo Brzica iz Erduta. Oni će prezentirati iskustvo realizacije vlastitih projekata - o ulaganju u izgradnju farme i odlagališta stajskog otpada, odnosno investiciji u smještajne kapacitete. Bit će i govora o tome kako su financirali projekt te zatvorili financijsku konstrukciju.

Evo kako je bilo na radionici u Iloku

Radionica je namijenjena svim poljoprivrednicima koji planiraju razvijati svoja gospodarstva kroz nadolazeće EU projekte, a pri tome žele koristiti i kredite banaka.

Broj sudionika je na radionici ograničen, a svoj dolazak možete potvrditi ispunjavanjem donjeg obrasca najkasnije 24. svibnja 2023. Prijave se zaključuju čim se kvota popuni.


Tagovi

Programsko razdoblje ZPP Strateški plan OTP Intervencijske mjere Sektorske mjere EAFRD Vinska omotnica Georg


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs