Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Goodwill consulting
  • 27.06.2017. 18:00

Iskustvo u povlačenju sredstava iz 3.800 natječaja

Osnovna zadaća im je povlačenje sredstava iz lokalnih i europskih fondova.

  • 2.008
  • 95
  • 0

S obzirom na sve lošije stanje u poljoprivredi kada govorimo o financijskim sredstvima, razgovarali smo s Ivanom Srećecom, predstavnikom tvrtke Goodwill consulting čija je osnovna zadaća povlačenje sredstava iz lokalnih i europskih fondova.

Kada govorimo o tvrtki, bitno je naglasiti da je osnovana u ljeto 2004. godine u Mađarskoj od strane savjetnika s višegodišnjim iskustvom rada na fondovima Europske unije, a danas je, zahvaljujući dobroj praksi izrasla u dinamičnu i brzo rastuću grupaciju koja među svojim klijentima ima jedinice lokalne samouprave, obrazovne ustanove, neprofitne organizacije i poduzetnike.

Usluga pisanja projektnih prijedloga

Govorimo li o osnovnoj djelatnosti grupacije, tada govorimo o usluzi pisanja projektnih prijedloga, što uključuje odabir natječaja, pripremu zahtjeva za financiranje, praćenje procesa ocjenjivanja i upravljanje projektima, dok o uspjehu grupacije na području Republike Hrvatske najbolje svjedoči postotak prolaznosti projekata od 84% i više od 5 milijardi kuna osvojenih za njihove klijente, čime se Srećec posebno ponosi.

U 8 godina osvojili više od 3.800 natječaja i povukli 5 milijardi kuna

"Možemo se podičiti s činjenicom koja kazuje da smo u posljednjih 8 godina osvojili više od 3800 natječaja, te ponudili i izradu specijaliziranih studija, posebno integrirane strategije razvoja, marketinške, strateške i financijske planove. Ponosimo se tako i složenim procesom javnih nabava koji je, isto tako, među uslugama koje naša grupacija može ponuditi klijentima, a sve zahvaljujući brojnim referencama na svim navedenim područjima.

U osam godina putem 3.800 natječaja povukli 5 milijardi kuna!

Od Mađarske do Hrvatske, Bosne, Bugarske, Njemačke i Rumunjske

Od osnivanja tvrtke u Mađarskoj gdje naša tvrtka ima urede u Budimpešti i Nyíregyhazi, proširili smo se i na područje Rumunjske nakon pristupanja iste Europskoj uniji te je, zahvaljujući tome, 2008. otvoren novi ured u Cluj-Napoci, a potom i ostala četiri ureda diljem Rumunjske, odnosno u Brasovu, Bukureštu, Craiovi te Satu Mare-u. Srećom, rastu i razvoju nije došao kraj, te su od 2010. godine naše usluge dostupne i u Bugarskoj, a od 2013. i u Hrvatskoj kada je i tamo otvoren ured.

U ovo vrijeme djelujemo kroz 10 ureda u šest zemalja s oko 120 iskusnih kolega i 80 regionalnih konzultanata, čiji je zadatak pomoći našim partnerima da lakše razvijaju svoje poslovanje pritom koristeći poticaje koji se dodjeljuju putem natječaja.

Pomaganje malim i srednjim poduzetnicima

Jedna od našoj glavnih zadaća je pomoći malim i srednjim poduzećima da budu prisutni na tržištu i ostvaruju napredak u zemljama u kojima djelujemo: Mađarskoj, Rumunjskoj, Njemačkoj, Bosni, Bugarskoj i Hrvatskoj", priča Ivan Srećec.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu tvrtke, Srećec posebno ističe referentnu listu, koja je, tvrdi on, jako dugačka, a posebno stoga izdvaja projekt izgradnje silosa i sušara kod Bjelovara. Smatra da turizam i poljoprivredu treba povezati jer jedno bez drugog ne bi smjelo funkcionirati.


Tagovi

Goodwill consulting Financiranje Fodnovi


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]