Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 19.06.2016. 19:30

Isplaćeno 29 milijuna kuna za razminiranje

APPRRR je obavila isplatu sredstava iz Programa ruralnog razvoja. Isplaćeno je gotovo 29 milijuna kuna za razminiranje poljoprivrednog zemljišta.

Foto: paulgrecaud/bigstockphoto.com
  • 847
  • 41
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 28.935.393,10 kuna Karlovačkoj županiji u okviru Mjere 5 Programa ruralnog razvoja RH - unutar operacije 5.2.2. "Razminiranje poljoprivrednog zemljišta".

Sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) obavljeni su radovi na razminiranju površina na području općina i gradova Vojnić, Tounj, Josipdol, Plaški, Cetingrad, Rakovica i Saborsko. Inače, unutar navedene operacije 5.2.2. prihvatljivi korisnici su jedinice područne (regionalne) samouprave, a intenzitet potpore iznosi do 100% ukupnih prihvatljivih troškova koji obuhvaćaju troškove pretraživanja i/ili razminiranja poljoprivrednih površina.

Do sada je Agencija za plaćanja isplatila više od 149 milijuna kuna za razminiranje poljoprivrednog zemljišta iz Programa ruralnog razvoja RH, a popis odobrenih i isplaćenih korisnika možete pogledati ovdje.

Foto: paulgrecaud/bigstockphoto.com


Tagovi

APPRRR Isplata sredstava Program ruralnog razvoja Razminiranje Karlovačka županija


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]