Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji u poljoprivredi
  • 01.07.2020. 16:30

Isplaćeno preko 2,3 miliona KM za podsticaje

Ministarstvo poljoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas premije za mlijeko.

Foto: Depositphotos/Mayerberg
  • 326
  • 49
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja RS danas je isplatilo 2.389.635 KM za premije za mlijeko, za mjesec april tekuće godine.

O narednoj uplati javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Isplaćeno više od 2 miliona KM za podsticaje

Podsjećamo da je prethodna isplata potpora bila početkom prošlog mjeseca, kada je resorno ministarstvo isplatilo 2,4 miliona KM za podsticaje za mlijeko.

Tokom 2020. ažurno su se isplaćivale aktuelne ovogodišnje potpore. Resorno ministarstvo očekuje da će se i u narednom periodu nastaviti sa redovnom isplatom podsticajnih sredstava poljoprivrednim proizvođačima.

Ažurnim isplaćivanjem finansijskih sredstava, nadležne institucije nastoje omogućiti jačanje domaće poljoprivredne proizvodnje, stabilizovati na duži vremenski period snabdjevenost domaćim agro - prehrambenim proizvodima, ali takođe i dostići i održavati izvjesni nivo investicija u proizvodnji u uslovima postojećeg stanja, izazvanog pandemijom korona virusa. 


Tagovi

Isplata podsticaja Premije za mlijeko Ministarstvo poljoprivrede Podsticaji u poljoprivredi Redovna isplata Agro - prehrambeni proizvodi Poljoprivredna proizvodnja


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]