Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • podsticaji
  • 16.09.2021. 13:00

Isplaćeno više od 400 hiljada KM potpora za vođenje gazdinstava

Ministarstvo poljoprivrede Republike Srpske isplatilo je 437.578 KM premija za sjemenski materijal, tehnološke inovacije i za vođenje/ održavanje Registra poljoprivrednih gazdinstava.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 130
  • 13
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja RS danas je isplatilo ukupno 437.578 KM za podsticaje za razvoj poljoprivrede i sela u tekućoj, 2021. godini, stoji u zvaničnom saopštenju Ministarstva poljoprivrede RS. 

U pitanju su obezbjeđene premije za sjemenski materijal, potpore za tehnološke inovacije, te za vođenje i održavanje Registra poljoprivrednih gazdinstava.

O narednoj uplati javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Isplaćeno skoro 600 hiljada KM za vanredne potrebe

Prije par dana ova institucija uplatila je podrške u vrijednosti od 580.394 KM i riječ je o vanrednim potrebama, pomoćima i podršci poslovnim aktivnostima domaćih poljoprivrednih zadruga i klastera.


Tagovi

Isplata podsticaja Novčane potpore Ministarstvo poljoprivrede Sjemenski materijal Registar poljoprivrednih gazdinstava


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić