Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izmjene natječaja
  • 01.03.2022. 09:50

Izmijenjeni rokovi za prijavu na tri natječaja iz mjere 4

Riječ je o provedbi Podmjere 4.1. koja se odnosi na potpore za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva. Natječaji su vrijedni 409 milijuna kuna.

Foto: Depositphotos/Bulgn
  • 730
  • 83
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prve izmjene natječaja za provedbu Podmjere 4.1. koja se odnosi na Potpore za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, a vrijedni su 409 milijuna kuna.

Riječ je o tri tipa operacija. Prvi je 4.1.1 kojim se omogućava restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u tov svinja. Drugi je 4.1.2 za zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš. I posljednji je 4.1.3 koji se odnosi na korištenje obnovljivih izvora energije.

Mjera 4: Objavljena tri nova natječaja vrijedna 409 milijuna kuna

"Ovim izmjenama promijenio se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu za sva tri natječaja i sada je rok od 15. ožujka 2022. godine od 12:00 sati do 12. svibnja 2022. godine do 12:00 sati", napominju iz APPRRR-a.

Naime, do sada je u natječaju stajalo da je taj rok od 1. ožujka do 27. travnja ove godine.

Više informacija pronađite ovdje.


Tagovi

Mjera 4 Natječaji Izmjene Rokovi APPRRR


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić