Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 03.12.2021. 09:00

Javni poziv: Dodjela sredstava za povećanje oraničnih površina i kultiviranje zemljišta

Na zemljištu će se izvršiti popravak i poboljšanje plodnosti, provođenje protuerozivnih mjera ili melioracije, a provest će se i postupak komasacije, pišu u priopćenju. 

Foto: Depositphotos/antb
  • 217
  • 54
  • 0

Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka raspisao je Javni poziv za raspodjelu sredstava prikupljenih od naknade za pretvaranje poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe za 2021. godinu.

Kako stoji u ovom dokumentu objavljenom na stranicama Centra, osnovni cilj dodjeljivanja sredstava je povećanje oraničnih površina i privođenje zemljišta kulturi, a što će se učiniti kroz mjere osposobljavanja i uređenja onih koja su degradirana, zapuštena, lošije kvalitete ili su neplodna. Na njemu će se, kako navode, izvršiti popravak i poboljšanje plodnosti, provođenje protuerozivnih mjera ili melioracije, a provest će se i postupak komasacije, pišu u priopćenju. 

Pravo na korištenje sredstava mogu ostvariti fizička lica, poduzetnici i pravna lica, koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom na ruralnom području grada Banjaluke, uz određene uslove. 

Prijave za dodjelu sredstava potrebno je dostaviti osobno u službene prostorije ovoga Centra i to radnim danom od 8 do 15 sati ili putem pošte na adresu: Vojvode Momčila 10,12 i 16, Banjaluka.

Rok dostave je do 30. decembra 2021. godine, a javni poziv i prateću dokumentaciju možete preuzeti putem ove poveznice


Fotoprilog


Tagovi

Javni poziv Dodjela sredstava Prijava Centar za razvoj poljoprivrede i sela Rok


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]